Με τον νικητή του περίφημου talent show «Voice of Greece 2017», τον Γιάννη Μάργαρη, ενισχύεται ένα από τα πιο δημοφιλή μουσικά συγκροτήματα της Κύπρου, οι περίφημοι Black Anis.

Ακριβώς τρία χρόνια μετά την ημερομηνία δημιουργίας τους τον Ιανουάριο του 2016, οι Black Anis (Μπλακ Άνις) ανακοίνωσαν ότι η frontwoman του συγκροτήματος, η Adriana Di Antonio, αποχωρεί για προσωπικούς της λόγους από το γκρουπ, δίνοντας τη σκυτάλη στον ταλαντούχο Γιάννη Μάργαρη, τον νεαρό που κέρδισε την πρώτη θέση το 2017 στο «Voice of Greece».

Το πενταμελές συγκρότημα, που υπηρετεί τη μπλουζ – ροκ μουσική, επηρεασμένη από ήχους southern rock με στοιχεία από 90s trip hop, αποτελείται επίσης από τον Ορέστη Σάββα και τον Κυριάκο Χριστοδουλίδη στις ηλεκτρικές κιθάρες, τον Ξάνθο Παττίχη στο μπάσο και τον Φρίξο Πρωτόπαπα στα κρουστά/ντραμς. Ο πρώτος προσωπικός τους δίσκος είναι το «Resonance 21:16» με το τραγούδι «Lay me Down» να έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό.

Ο Γιάννης Μάργαρης

Ο Γιάννης Μάργαρης δεν θα μπορούσε να ταιριάξει καλύτερα σε άλλο συγκρότημα. Ο νεαρός με το σκουλαρίκι στη μύτη και τα ατίθασα μαλλιά που έχει καταγωγή από το Αυγόρου της Αμμοχώστου, κατέκτησε πολύ γρήγορα τις καρδιές Κυπρίων και Ελλήνων. Πώς; Με τις τεράστιες φωνητικές του ικανότητες και τη σεμνότητά του, η οποία τον χαρακτηρίζει και ήταν εμφανής κάθε φορά που ανέβαινε στη σκηνή του γνωστού talent show, όταν ήταν μόλις 21 ετών.

Σήμερα, το παρουσιαστικό του έχει αλλάξει, αφού αποφάσισε να κόψει τα πλούσια μαλλιά του, αν και συχνά δήλωνε ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Αλλά όσο κι αν η εξωτερική εμφάνιση αλλάζει, αυτό που δεν αλλάζει είναι το ταλέντο και η αγάπη για τη μουσική, κάτι που ένωσε τον Γιάννη Μάργαρη και τους Black Anis.

Στα μικρόφωνα λοιπόν του αγαπημένου συγκροτήματος των Black Anis, ο Γιάννης Μάργαρης σε μια συνεργασία με στόχο την ποιοτική μουσική, αυτή που και οι δύο πλευρές αγαπούν να υπηρετούν.