Οι Scorpions στην Λευκωσία (Φεβρουάριος)

Το μεγάλο μουσικό γεγονός της χρονιάς είναι η συναυλία των Scorpions, του μυθικού αυτού ροκ συγκροτήματος που επί δεκαετίες ρόκαρε όλο τον πλανήτη. Τα τραγούδια τους έγιναν πλατινένια και χρυσά περισσότερες από 200 φορές, σπάζοντας πολλά ρεκόρ. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Scorpions έρχονται στο νησί. Είχαν εμφανιστεί ξανά το 2004 στη Λευκωσία και το 2006 στη Λεμεσό. Το 2019 έρχονται στις 9 Φεβρουαρίου για μία μόνο εμφάνιση στη Λεμεσό, στο Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού χωρητικότητας 5.900 θέσεων. Όσοι πιστοί, σπεύσατε!

Ο Διονύσης Τσακνής στην Λεμεσό (Φεβρουάριος)

Μετά από δύο χρόνια απουσίας από τις μουσικές σκηνές, ο αγαπημένος Διονύσης Τσακνής παρουσιάζεται ξανά στην Λεμεσό, τον Φεβρουάριο, σε μια συναυλία που θα περιέχει το παρόν και το μέλλον της ελληνικής ροκ σκηνής, τα τραγούδια και τις επιτυχίες του που τραγουδήσαμε και εξακολουθούμε να τραγουδάμε. Μαζί και η νέα του δισκογραφική δουλειά, οκτώ χρόνια μετά την προηγούμενη. Στις 15 Φεβρουαρίου στο Ριάλτο Θέατρο, στη Λεμεσό.

Οι Rotting Christ στη Λευκωσία (Μάρτιος)

Το… αιρετικό ελληνικό συγκρότημα Rotting Christ που έγινε συνώνυμο με το black metal, έρχεται για μια εμφάνιση στη Λευκωσία με το «Heretics», το νέο τους άλμπουμ, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του. Θα εμφανιστούν στις 31 Μαρτίου στη Διαχρονική Μουσική Σκηνή, στη Λευκωσία.

Ο Iggy Pop στην Αθήνα (Ιούνιος)

Ο Νονός του Punk, ο Ιggy Pop, o άνθρωπος που έκανε το ροκ κάτι κλασικό και μεγαλούργησε με δημιουργίες όπως το “China Girl”, το “I’m Bored”, το “Lust For Life» και το “The Passenger”, το “Candy” και το “Real Wild Child” ή το “Gardenia” εμφανίζεται τον Ιούνιο στην Αθήνα, στο πλαίσιο του Release Athens 2019. Ραντεβού το Σάββατο 8 Ιουνίου, στην πλατεία Νερού στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου.

The Cure στην Αθήνα (Ιούλιος)

Στη σκηνή του Ejekt Festival ανεβαίνουν τον προσεχή Ιούλιο και συγκεκριμένα στις 17, οι Cure. Θα είναι μια πραγματικά ιστορική συναυλία και το κοινό φαίνεται ότι ήδη έχει ενθουσιαστεί, αφού σε ορισμένες κατηγορίες τα εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί!