Στην αίθουσα με τις κέρινες φιγούρες άλλων αστέρων της παγκόσμιας ποπ σκηνής, στο Μουσείο Mαντάμ Τισό, που βρίσκεται στη βρετανική πρωτεύουσα, θα τοποθετηθεί ένα ακόμη κέρινο ομοίωμα, αυτό της Dua Lipa.

Το έγραψε άλλωστε, εμφανώς χαρούμενη, στο Instagram η ίδια η νεαρή τραγουδίστρια, η οποία σαρώνει τα βραβεία και ας είναι μόλις 23 ετών!

Και πώς να μην είναι άλλωστε χαρούμενη και ικανοποιημένη; Μία θέση στο μουσείο αυτό κατέχουν κι άλλοι αστέρες της ποπ, όπως οι One Direction, o Ed Sheeran και η Miley Cyrus.

Αλλά και οι υπεύθυνοι του περίφημου μουσείου του Λονδίνου, που αποτελεί το «σπίτι» των κέρινων ομοιωμάτων σχεδόν όλων των διάσημων του κόσμου, διαφήμισαν το γεγονός ότι θα συμπεριληφθεί και η Dua Lipa στη συλλογή τους.

Στο εν λόγω μουσείο, που είναι από τα πιο δημοφιλή σε επισκεψιμότητα αξιοθέατα στη βρετανική πρωτεύουσα, ο επισκέπτης βλέπει ενδιαφέροντα κέρινα ομοιώματα, άλλα πετυχημένα κι άλλα όχι. Εξάλλου, ορισμένα έχουν συγκεντρώσει τα αρνητικά σχόλια ακόμη και αυτών των οποίων αποτελούν την ενσάρκωση.

Και δεν τα πήγε καθόλου άσχημα η Dua Lipa, που ξεκίνησε την «καριέρα της» ανεβάζοντας, σε ηλικία 14 ετών στο YouTube διασκευές τραγουδιών της Πινκ και της Νέλι Φουρτάντο. Η νεαρή γεννήθηκε στο Λονδίνο από γονείς αλβανικής καταγωγής που προέρχονταν από το Κόσοβο, όπου και μετακόμισε κάποια στιγμή στη ζωή της, για να επιστρέψει όμως αργότερα.

Μόνη της φιλοδοξία να γίνει τραγουδίστρια, αν και χρειάστηκε να δουλέψει ως μοντέλο για να τα καταφέρει. Και τα κατάφερε…

Σήμερα, η Dua Lipa αποτελεί ένα από τα πιο αξιόλογα ανερχόμενα ταλέντα της διεθνούς μουσικής σκηνής. Η νεαρή τραγουδίστρια με τη φρεσκάδα της και τις στιλιστικές της επιλογές αποτελεί πρότυπο για εκατομμύρια νέα κορίτσια σε κάθε μέρος της γης, που πολύ θα ήθελαν να της μοιάσουν. Τα μεγαλύτερα και πιο ενημερωμένα μέσα ενημέρωσης την εκθειάζουν και εκτινάσσουν στα ύψη τους θαυμαστές της.